About

Vår verksamhet

Leaf Gaming har sedan starten kontinuerligt arrangerat LAN, allt från mindre LAN för 70 personer, upp till större LAN för 250 personer.

Leaf Gaming arrangerar även onlinturneringar i olika spelgenrer, samt har flertalet kontrakterade spelare som representerar oss i e-sportscenen. Vi deltar även på andra evenamang runt om i Sverige och utomlands i form av pressackrediterade representanter från föreningen. Våra kontrakterade spelare deltar även aktivt på LAN och onlineturneringar för att presentera och sprida förenings namn och verksamhet. Föreningens vision och koncept när det gäller kontrakterade spelare går ut på att söka upp lokala och färska talanger och erbjuda dem chansen att prova sina kunskaper mot resten av Sverige i huvudsak. Detta koncept provades med ett League of Legends lag 2013 och laget gick hela vägen till semifinal i E-sportsm på Dreamhack.  

 

Historia

Leaf Gaming grundades år 2010 som en xbox klan, men blev 2011 en registrerad Sverok LAN-förening och har sedan dess arrangerat LAN i olika skalor, arrangerat onlineturneringar, deltagit på mässor, engagerat sig i projekt och mycket mer. Leaf Gaming grundades först i Sala men utökade 2013 till Västerås, och 2014 till Malmö. Leaf Gaming är den enda e-sportförening i Sverige som har säten på fler orter, vilket gör oss till Sveriges bredaste e-sportförening. De olika delarna av Leaf Gaming samverkar och arrangerar tillsammans evenemang, turneringar men för även enskild verksamhet på lokal nivå. 

 

Sverok

Leaf Gaming är sedan starten vart meldem i Sveriges största ungdsomförbund Sverok. Vi arbetar aktivt med Sverok för att främja e-sporten i Sverige. Detta genom att delta i Sveroks olika e-sportrelaterade projekt, samt att delta på Sveroks riksmöte varje år genom att skicka ombud från föreningen.

 

Styrelse

Föreningens styrelse består i år av:

Ordförande

Jonathan Vahlkvist

Kontakt: info@leaf-gaming.com

 

Vice Ordförande

Joel Litén

Kontakt: info@leaf-gaming.com

 

Kassör

Christoffer Nilsson

Kontakt: info@leaf-gaming.com

 

Sekreterare

Daniel Sohlberg

Kontakt: info@leaf-gaming.com 

 

Ledamot

John Mattsson

Kontakt: info@leaf-gaming.com

 

Ledamot

Johannes Sandsten

Kontakt: info@leaf-gaming.com

 

Revisor

Oscar Forsgren

Kontakt: revisor@leaf-gaming.com

 

Är du nyfiken på årsmötesprotokoll?

Maila info@leaf-gaming.com för att få en kopia skickad till dig!

 

 

 

Vill du veta mer om vår verksamhet, eller bara komma i kontakt med oss kan du göra det här.

Du hittar våra stadgar här.